Neutrol Aardolieprodukten B.V., opgericht in 1956 is de leverancier van brandstoffen, smeermiddelen en AdBlue aan grootverbruikers in de sectoren industrie, transport, landbouw, garages, aannemerij en grond- weg- en waterbouw en aan particulieren.


Door de korte lijnen en met een ruime ervaring in deze sectoren zijn wij zeer flexibel en praktijkgericht ingesteld om volledig te voldoen aan uw wensen. 


De leveringen worden rechtstreeks vanuit de eigen organisatie gepland, waarbij direct contact is met de chauffeurs om, indien nodig, routes aan te passen en in te spellen op onvoorziene omstandigheden. Dit om te voorkomen dat u wordt geconfronteerd met een tekort aan brandstof waardoor de bedrijfsvoering kan stagneren. 


In ons magazijn in Groenekan zijn de meest voorkomende smeermiddelen in 60 en 20 liter verpakkingen op voorraad. Dit kan dagelijks worden afgehaald, worden verzonden om de volgende werkdag bij u te worden afgeleverd of in geval van nood dezelfde dag (door middel van een koerier) bij u worden bezorgd. 

Via onderstaande knop kunt u direct zien welk smeermiddel wordt voorgeschreven door de fabrikant. Als u vragen heeft neem gerust contact met ons op.

Neutrol Aardolieprodukten

Nieuwe Weteringseweg 165

3737 MG Groenekan

Telefoon: 0346 - 212415

Fax : 0346 - 212059

Mob Tel : 06 - 51068498


U kunt natuurlijk ook een e-mail zenden aan:

info@neutrol.nl

Download hier onze folder met alle informatie over smeermiddelen en aanverwante artikelen die we kunnen leveren.